Over BARST B.V.

De naam BARST komt voort uit onze primaire diensten: Bestellen Aanbrengen Restauratie Schilderen Totaalglas. BARST glas en schilderwerken is een gerenommeerd glaszetters- en schildersbedrijf. Wij werken zowel voor particulieren als bedrijven. Onze werkwijze is klantgericht en persoonlijk. De lijfspreuk van BARST is niet voor niets ‘We doen ons werk alsof we voor onszelf bezig zijn’. 

Onze experts hebben jarenlange ervaring in restauratie en nieuwbouw. Liefde voor het vak en respect voor het verleden resulteren in perfect vakmanschap. We combineren eeuwenoude ambachten met moderne materialen. 

Wilt u meer weten over onze diensten en wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Op afspraak kunt u ook onze showroom bezoeken. 

Zusterbedrijf

Van der Vegt is het zusterbedrijf van BARST. Van der Vegt is een smeed- en constructiebedrijf dat gespecialiseerd is in restauratie. Door onze nauwe samenwerking bieden wij een totaaloplossing en kunt u voor bijna al uw restauratiewerken bij ons terecht.